-
Genel

Nereden Glutensiz Kuruyemiş Alabilirsiniz?

28görüntüleme

Gluten hayatımıza çölyak hastalığı ile girmiştir. Tahıllarda yoğun olarak bulunan gluten bağırsak geçirgenliğini bozarak sağlığı da bozar. Bu hastalıkta bağırsaklarda geçirgenlik bozulur ve kişi ömrü boyunca glutensiz gıdalar ile beslenmek zorunda olacaktır. Gluten ayrıca kişinin bağışıklık sistemini uyararak otoimmün hastalıklara zemin hazırlar. Peki nasıl beslenilmesi gerekir? Nereden glutensiz kuruyemiş alabilirsiniz? Firmamız gluten alerjisi olan kişiler için glutensiz kuruyemiş satışı yapan bir sitedir. Bilindiği üzere glutensiz gıdaları her yerde bulmak zordur. Firmamız piyasada ki bu açığı fark etmiş ve müşterilerine ulaşım kolaylığı sağlamıştır. Kilitli krfat ambalajlarda tazeliğini koruyarak siparişleriniz elinize ulaşır.

Gluten Hangi Gıdalarda Bulunur?

Gluten arpa, buğday, çavdar gibi tahıl ürünlerinde bulunan bir proteindir. Bu protein su ile birleştiği zaman esnek bir yapı oluşturur. Gluten alerjisi olan kişiler normal ekmek ve tahıl ürünleri tüketemez. Glutensiz tahıl ürünleri ve kuruyemişleri tüketmek zorundadırlar.

Gluten Yerine Ne Tercih Edilir?

Gluten yerine mısır unu, esmer pirinç unu un çeşitlerini deneyebilirler. Gluten içermeyen ekmek ve makarna satın alabilirler. Glutensiz kuruyemiş için sitemizi ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz. Günlük olarak kavrulmuş organik kuruyemişler glutensiz olarak paketlenir ve hızlı kargo ile elinize ulaşması sağlanır. Firmamızda ürün yelpazesi çok geniş olduğu için istediğiniz her ürünü bulup alabilirsiniz. Sitemize üye olarak sipariş takibini ve kargo sürecini takip edebilirsiniz.

Yanıtla