-
Nedir

En İyi Kuruyemiş Markaları

230görüntüleme

Televizyon karşısında, içecek yanında, can sıkıntısında yenilen kuru yemişlere bu zamana kadar abur cubur olarak görülürdü. Kilosuna dikkat eden insanlar yememeye çalışırdı. Sağlıklı yaşam için gıdaların, özellikle ceviz, fındık, badem, fıstık gibi yemişlerin önemi anlaşılınca daha çok satılmaya ve tüketilmeye başlanmıştır. Bu sıralar herkes kuru yemişin bağımlısı olmuş durumda. Tabi ki de her kuru yemiş yararlı değildir ve çok tüketilmemesi gerekir. Mesela uzman doktorlar sabah kahvaltısında mutlaka bir avuç ceviz yenmesini tavsiye ediyor. Fındık cildi pürüzsüzleştirdiği gibi badem de kolesterolü denglediği için daha çok tercih ediliyor.  Peki, En İyi Kuruyemiş Markaları nelerdir?

Markalara Da Dikkat Edilmelidir.

En bilindik marka olarak Malatya Pazarı örnek gösterilebilir. Ardından bu markayı online olarak satış yapan cereztabagi.com takip ediyor. Daha sonra tadım kuru yemiş, Tuğba kuru yemiş, Berhude kuru yemiş, Peyman ve Papağan gelmektedir. Kuru yemiş alırken bu markaları tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Bilinmeyen markaların kuru yemişlerini almayınız, raf ömrünün uzun olması için katkı maddeleri eklenmektedir ve bazılarına ısıl işlem uygulanmaktadır.

Alışverişe Başla

El Değmeden Hazırlanması Önemli Bir Unsur

Ağaçtan sofralara gelen, özenle hazırlanan bu kuru yemişlerin el değmeden fabrikasyon yapımla olması oldukça önemlidir. Fabrika ortamında her şey temiz olduğundan ürünler hijyenik bir şekilde paketlenmektedir. Eğer Malatya Pazarı gibi dükkanlardan satın alınacak ise hijyenik faktörlere dikkat edilmesi gerekmektedir.

Yanıtla