-
Nedir

Tatile Giderken Yolda Yenebilecek Kuruyemişler

180görüntüleme

Tatil, adı bile güzelken yaşandığında ise hiç bitmesin istenir. Dinlendiğiniz dilediğinizce ve özgürce hareket ettiğiniz alandır aslında tatilin kavramı. Hele ki bir otel ya da kamp ayarlanmış ise işte o zaman gerçekten tatilin bir anlamı olur. Peki, Tatile Giderken Yolda Yenebilecek Kuruyemişler nelerdir?

Tatili Tatil Gibi Yaşamak

Son iş gününde tatile çıkmanın huzuru anlatılamaz. Bu mutluluğu pekiştirmek için yoğun hazırlık içerisine girilir. Deniz kıyafetleri, sahil ortamları ve gezilecek noktalar belirlenir. Hatta arabada yiyeceğiniz atıştırmalıklar bile keyiflidir. Pratik, besleyici, temiz hanımları sinirlendirmeyecek arabanın temizliğini de sağlayan atıştırmalardan biri de kuruyemiş çeşitleridir. Kolesterolünüzü dengeleyen, doyurucu yönü ile de sizi sağlıklı öğün atlamanızı sağlayan kuruyemişler, kayısı, leblebi ve fıstık uzun süre tok durmanızı sağlar. Özellikle leblebi unsu yapısı ile mide de yoğunluğu sebebi ile tokluk hissi yaratır. Kayısı ve incir tüketirken kesinlikle yanında süt içmeyiniz. Aksi durumda bağırsaklarınız uyarılarak boşaltıma geçebilir. Bu durum da sizi yol halindeyken oldukça zor durumda bırakabilir.

Kuruyemiş Satın Al

Tatilde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tatilde olmanın tek dezavantajı planlı ve programlı düzenin içerisinden çıkmaktır. Daha özgürce zaman geçirebilmek bazen abartılı olabiliyor. Uyku, yemek ve gezme gibi durumlarda biraz fazla dengesizleşme yaşanabilir. Öğünlerinizi daha sağlıklı geçirebilmek için sağlıklı atıştırmalıklar tercih edebilir, uyku düzeninizde sabah deniz ya da havuz öğleden sonra istirahat olarak dengeleyebilirsiniz. Sıcak havanın yoğunluğunu atmak için iyi bir tercih olacaktır.

Yanıtla